Droog haar verleden tijd met Kerastase Shampoo

Droog haar? Verleden tijd met mijn weerbarstige haar. Ja, je zult nu wel denken waar heeft die het over? en dat kan ik u niet kwalijk nemen. Ik zal het voor je duidelijk maken. Mijn dikke haardos, waar ik na 45 jaar nog geen enkel verlies of sporen van psilosis in kan achterhalen, had 1 hele verschrikkelijke eigenschap. Het is aanhoudend droog.

Ik maakte me er nooit zo’n zaak van. Het was in de ochtend vaak wel kammen geblazen, maar was voor mij gewoon part of life zogezegd.

kerastase shampoo voor Droog haar

Droog haar voeding

Een vriend van mij die ineens met zijn vingers door mijn haar begon te kroelen, maakt er een opmerking over. Hij had er ook altijd last van gehad, droog en beschadigd hoofdhaar. Maar hij onthulde dat ze Kerastase haarverzorgingsproducten is gaan toepassen. Met shampoo en keratine haarmaskers van Kerastase en dat ze al snel de positieve invloed van deze Kerastase haarproducten ging zien.

Weg met droog haar dankzij Kerastase Haarproducten

Geen droog, lastig haar meer, maar geweldig zacht haar dat door de vingers gleed is wat ik merkte toen ze mij uitnodigde om met mijn vingers door haar haren te voelen. De volgende dag ben ik gaan shoppen en ben aan de slag gegaan. Om je haar gezond te houden leek het mij toch wel een goed idee om meer aandacht hieraan te gaan schenken. Toen ik met de Kerastase shampoo aan de gang ging en las ook nog een uiteenzetting over wat Kerastase Nutritive doet.

Ze zeggen dat het een scala is van voedende producten voor dor haar. Met als doel om het haar weer soepel te maken en een verleidelijk zacht gevoel te geven. Kerastase pakt de oorzaak van de uitdroging van de haarvezel aan en biedt drie verzorgingsroutines aan om elk niveau van uitdroging aan te pakken.

Kerastase, what else

Mensen! Ik kan u zeggen dat het een weldaad is voor mijn haren en toen mijn vriend weer langs kwam en zijn vingers door mijn haren liet glijden keek ze me glimlachend aan en zei fluisterend met zijn warme diepe stem die zo zalig resoneert in mij als ik hem hoor spreken: Kerastase haarmasker, liefje?………Ja Kerastase, what else? was mijn response.