Het is weer bijna zomer, van het lekkere weer hebben we al volop mogen genieten en ik hoop dat dat voorlopig nog even zo blijft. Ik heb namelijk een zeer tof strandlaken mogen ontvangen. Het is een rond strandlaken met een mandala tekening en franjes in mooie oranje en bruine kleuren. Deze doeken zie je tegenwoordig heel veel voorbij komen en ook voor op het strand, nadeel is dan wel dat ze vaak vrij dun zijn. Deze is dus gewoon van badstof 100% katoen waardoor je je er ook nog fatsoenlijk mee kan afdrogen, want hij voelt fijn aan op je huid. En ja ik pas er helemaal op! Hij heeft een doorsnede van 160 cm.

Het strandlaken is van het merk HIP, dit merk is te koop bij dekbed-discounter en ja, je raadt het al. Ze hebben van dit merk ook hele hippe dekbedovertrekken en plaids. Dat dit strandlaken deze zomer met mij meegaat naar het strand en op vakantie is zeker, het is gelijk een fijne deken die ik kan gebruiken na een yogales als ik het koud heb of om op te mediteren. Maar voor een picknick of festivals is hij ook heel leuk.

Ze hebben meerdere designs beschikbaar, neem hier een kijkje voor de strandlakens van HIP.

Klamboe

Nog iets wat in de zomer eigenlijk niet kan ontbreken en wat ook nog eens heel leuk staat is een klamboe boven je bed. Zelf heb ik er geen maar ik wilde dit wel altijd als kind. Op vakantie werd ik ook altijd enthousiast als ik onder een klamboe mocht slapen, dat was daar dan ook wel echt nodig. Ik denk dus dat het zeker voor een vakantiegevoel gaat zorgen als je dit thuis boven je bed hangt. Eerlijk gezegd heb ik er ook wel één nodig want ik word altijd lek geprikt.

Lijkt het jou ook zo fijn om onder een klamboe te slapen? Hier kan je er een bestellen.

%d bloggers liken dit: