Er staan veel series op Netflix die goed zijn, maar deze is anders. Vermakelijk, vol drama maar komisch tegelijkertijd. De afleveringen zijn kort waardoor ik 1 seizoen in een avond heb uitgekeken. Ik zal je toegeven dat binge watchen niet mijn kwaliteit is. Ik ben veel series snel beu, of ik ga in tussentijd andere dingen doen waardoor ik niet meer weet waar het over ging.

Waarom deze serie zo goed is, dat is moeilijk uit te leggen. Maar als je begint met kijken dan weet ik zeker dat binnen de eerste minuut je aandacht getrokken is.
James de jongen om wie het verhaal draait is een psychopaat. Hij is geobsedeerd door de dood, heeft als kind al wat dieren vermoord en droomt ervan om een groter object te doden. Op het moment dat hij Alyssa tegenkomt heeft hij al wat ideeen hoe hij dit kan gaan uitvoeren. Alyssa is de vrouwelijke hoofdpersoon en al net zo gestoord.

Op een of andere manier klikt het wel tussen de twee en besluiten ze op road-trip te gaan door de auto van de vader van James te stelen.

Alyssa heeft al een tijd geen contact meer met haar vader dus besluiten ze hem op te gaan zoeken. Er komen zo veel ongemakkelijke situaties voor in de serie waar ik echt van kan smullen. Hiernaast is de muziek, de retro kleding en alles gewoon perfect.

%d bloggers liken dit: