Reizen en culturen ontdekken is iets wat me altijd al geïnteresseerd heeft, maar helemaal na mijn eerste vakantie naar Thailand.

Pas als je je in een ander land, ver weg met een andere cultuur bevind besef je je hoe groot sommige verschillen zijn.

Je leert zoveel door te reizen, van de mensen die daar leven en hoe ze leven. Het is een eye opener en zorgt er voor mij voor dat ik het leven nog meer waardeer.

Een mooie eyecatcher voor in huis vind ik dan ook een wereldkaart. Ik had ooit een wereldkaartposter in mijn woning maar die ging helaas een beetje stuk omdat het eigenlijk behang was en hij was gewoon te groot en onhandig. Nu deze er niet meer is besef ik me pas hoe vaak ik eigenlijk naar de wereldkaart keek. Wegdromend over waar mijn volgende bestemming heen zou gaan.

Toen ik de vraag kreeg om iets uit te zoeken van de webshop wereldkaarten.nl twijfelde ik geen moment.

Vintage schoolplaat

Wanneer ik ook nog eens de schoolplaten zag van textiel was ik helemaal verkocht, dat zou zo goed in mijn woning passen.

Ik heb gekozen voor een historisch gekleurd exemplaar omdat ik hier de kleuren het mooiste vond passen bij mijn interieur en hij tegelijkertijd nog wel leesbaar is.

Ik hoop dat uiteindelijk mijn topografie hierdoor ook wat beter wordt. En of je nou je best doet of niet, het lukt wel want door zo’n wereldkaart in huis te hangen kijk je er wel vaak naar en vraag je je ook eerder af waar iets ligt.Je hoeft hem echt niet elke dag te bestuderen.

Bij deze leuke webshop hebben ze niet alleen wereldkaart op schoolplaten maar ook wereldkaarten met vlaggetjes, posters en behang. Bedenk het en het is er.

Ben je niet zo van het reizen naar verre bestemmingen en vind je je eigen tuin ook prima, kijk dan eens voor een tuinposter. Deze heb je in allerlei prints. Zo kan je gewoon in je eigen tuin zitten met uitzicht op de zee of palmbomen. Je kan ook kiezen voor je eigen foto wat het natuurlijk nog iets leuker maakt, zo heb je gelijk een mooie herinnering in je tuin hangen.

Ik ben wel benieuwd of jij een wereldkaart in huis hebt of er een zou aanschaffen?

%d bloggers liken dit: