The indoor generation. Zo worden wij, de nieuwe generatie genoemd volgens een filmpje wat ik voorbij zag komen op Facebook.

Het raakte me. Uiteindelijk bleek het gewoon dus een reclame van Velux te zijn, maar hé ook reclames kunnen goede boodschappen bevatten.

Er is namelijk ook al een tijd een reclame op de radio over buitenmensen, ieder mens is een buitenmens, bij elk beetje buiten word je van binnen beter.

Deze zin is me ook bij gebleven maar heeft me veel minder geraakt dan het filmpje van the indoor generation.

Door het filmpje besefte ik me dat ik zo’n binnenbens men, daardoor raakte het me eigenlijk best wel. Ik was door het filmpje van plan om hier verandering in te brengen.

Heb je hem nog niet gezien? Bekijk hem dan hieronder:

The indoor generation

Ik werk fulltime op kantoor waardoor ik sowieso het merendeel van mijn dagen binnen doorbreng. Het scheelt al heel veel dat ik nu dichter bij mijn werk woon en dus met de fiets kan. Zo kom ik gelijk elke dag aan mijn 30 minuten beweging.

Voorheen stapte ik na het werken in de auto, ging ik naar huis om te eten en ging ik naar de sportschool om binnen te sporten.

Het verschil nu is ook wel dat ik geen balkon heb waardoor ik mezelf meer verplicht om naar buiten te gaan.

Daarnaast heb ik geluk dat het net zomer is waardoor het gewoon heel fijn is om buiten te zijn. Mijn ramen vaker openzetten is ook wel iets wat ik nu vaker doe.

Ik hoop dat dit filmpje jou ook geïnspireerd heeft om meer naar buiten te gaan en te genieten van de wind langs je huid en het gras tussen je tenen.

 

 

%d bloggers liken dit: