Goedkoop maar toch duurzame kleding kopen.

Ik moet bekennen dat ik een nieuwe verslaving heb, United Wardrobe. Dit is een platform waar je leuke tweedehands kleding kan kopen, dit is duurzaam en goedkoper  dan het kopen van nieuwe kleding.

Al langere tijd heb ik hier een account en ben ik bekend met de site, ik heb er ook geregeld iets gekocht maar tegenwoordig koop ik gewoon bijna niks nieuws meer. En daar is niks mis mee, het is juist goed. Voor het milieu en voor je portemonnee. Je kan ook kiezen voor fair fashion, kleding die milieu, mens en dier zo min mogelijk belast.

Vaak betaal je hier ook een stuk meer voor, wat begrijpelijk is, maar niet voor iedereen betaalbaar.

Ik vind zelf fair fashion qua uiterlijk ook wel een tikkeltje saai, je moet goed zoeken wil je écht iets leuks vinden, het zijn vaak meer basics.

Zelf ben ik redelijk gevoelig voor trends en ben ik sommige dingen ook weer snel beu. Ik hou namelijk wel van kleur en gekke prints.

Op een dag kwam ik uit bij de website van United Wardrobe. Dit is een website waar je kleding, schoenen en accessoires kan kopen en verkopen op een veilige manier.

Als je een kledingstuk wilt verkopen kan je ervoor kiezen het een vaste prijs te geven of je geeft men de optie om te bieden. Let er wel op dat de verzendkosten bij de prijs zitten inbegrepen. Als je het kledingstuk verkocht hebt dan gaat er 10% van de prijs naar United Wardrobe. Zij zorgen ervoor dat de koper betaald en zodra de koper heeft aangegeven het product te hebben ontvangen én het te willen houden krijg jij netjes uitbetaald.

unitedwardrobeTot nu toe heb ik alleen nog maar positieve ervaringen gehad met UW. Het is een Nederlandse onderneming die in de afgelopen jaren flink gegroeid is. Ik verkoop zelf mijn kleding maar koop ook heel veel via de app. Je kan heel gericht zoeken op maat, merk, kleur enz. Het is vaak ook goedkoper dan producten in de winkel en het maakt het mogelijk om een wat duurder merk nu voor een betaalbare prijs aan te schaffen.

Tuurlijk zit er wel eens iets bij wat toch niet is wat je gedacht had maar dat risico weet je vooraf. Je kan het product altijd terugsturen of het weer opnieuw proberen te verkopen.

Zelf heb ik al best wat schoenen gekocht via United Wardrobe, deze op de afbeeldingen. Maar ook vele kleding, zoals laatst nog een heerlijke warme winterjas van Monki voor maar 25 euro.

Heb jij al een account bij United Wardrobe en koop je er ook zo veel?

Indien je nog geen account heb, heb ik iets leuks voor je, namelijk 5 euro shoptegoed als je je via onderstaande link aanmeld.

Klik hier voor 5 euro shoptegoed

 

%d bloggers liken dit: